SEARCH

MOBILNA APLIKACIJA BETTY PHARMACY

Da li redovno uzimate vitamine?

Kada je vaš sledeći lekarski pregled?

betty-pharmacy-rs

BETTY Pharmacy je aplikacija za vas – aktivnu osobu sa dinamičnom svakodnevnom rutinom, sportistu koji sledi zdravu ishranu  ili za pacijenta sa hroničnom bolešću. Mi smo tu da vam pomognemo da ne propustite redovno uzimanje dijetetskih suplemenata, lekova, preventivne medicinske preglede i redovne posete specijalistima! Mi ćemo se pobrinuti za sve ovo i briga o vašem zdravlju više neće biti tako stresna i naporna.

BETTY Pharmacy će vas podsetiti na lekove koje uzimate bilo da je kratkotrajna ili dugotrajna terapija u pitanju. Mi ćemo se pobrinuti da ne propustite dnevnu dozu vitamina ili lek za krvni pritisak. Dame mogu biti sigurne da će uzeti pilule za kontracepciju na vreme. Sve što treba da uradite je da izaberete „Dodaj podsetnik za uzimanje lekova“, zatim unesite ime, dozu i vreme kada lek treba uzeti.

Imate zakazano kod zubara za tri nedelje? Nema problema! Unesite u odeljku Alarm“ i izaberite „Novi podsetnik za medicinski pregled“

„Odvedi me“ je funkcija koju treba da probate ako želite da dobijete profesionalni savet, dobru uslugu ili jednostavno da pronađete najbližu apoteku sa oznakom BETTY u Srbiji. Ako ste na poslovnom putu ili odmoru, interaktivna mapa će vam pokazati najbližu apoteku i predložiti najbolji put do nje.

Šta još nudimo?

U aplikaciji možete naći:

– Širok asortiman pažljivo odabranih BETTY proizvoda proizvedenih od strane renomiranih evropskih proizvođača;

– Korisne informacije za svaki BETTY proizvod;

– Poseban odeljak „Preporuka meseca“, u kojem ćete naći spisak proizvoda po specijalnoj ceni u tom mesecu, a koje možete naći u svim apotekama sa oznakom BETTY;

– Intervju sa poznatom osobom iz najnovijeg izdanja BETTY magazina, korisne savete o zdravlju i mnogo zanimljivih članaka.

buttons-betty-app_android                             buttons-betty-app_iOS

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code